6 Ağustos 2013

Küresel Bisiklet Girişimi Turu’nda Türkiye Takımı Düşler Akademisi İçin Pedal Çevirdi

Vodafone Grubu çalışanlarının başını çektiği bir sosyal sorumluluk projesi olan dünyaca ünlü bisiklet turu GBI, Paris’ten Düsseldorf’a bisikletle giderek; engellilerin düşlerini gerçekleştirmesi için bağış topladı. Türkiye adına tura katılan 10 kişilik takım, 7 gün boyunca 750 kilometre pedal çevirerek topladığı 3.000 euroluk fonu, Türkiye Vodafone Vakfı’nın engelli bireylerin hayallerini gerçekleştirmesi için hayata geçirdiği Düşler Akademisi’ne bağışladı.
Vodafone Grubu ana sponsorluğunda bu yıl altıncısı gerçekleştirilen GBI (Global Biking Initiative-Küresel Bisiklet Girişimi) turunun 7 gün süren zorlu maratonu tamamlandı. Paris’te başlayan ve Düsseldorf’ta biten tura, 21 ülkeden 400 bisikletçi katıldı. Engellilerin düşlerini gerçekleştirmesi için bağış toplamayı amaçlayan GBI’a bu yıl Türkiye’den toplam 10 kişilik bir takım katıldı.

“Teknoloji Hayatın Hizmetinde” vizyonu doğrultusunda, engellilerin sosyal ve ekonomik hayattaki varlıklarını artırmayı hedefleyen Vodafone Türkiye çalışanları da bu yıl üçüncü kez katıldıkları turda 750 kilometrelik parkuru başarıyla tamamladı. Takımın topladığı 3.000 euro tutarındaki fon, Türkiye Vodafone Vakfı’nın engelli bireylerin hayallerini gerçekleştirmeleri için hayata geçirdiği Düşler Akademisi’ne bağışlandı.

Kaynak Turkİnternet