23 Eylül 2024

Brompton Electric G Line Folding Bike / Katlanır e-Bisiklet

Brompton G Line daha uzun ve daha uzaklara gitmek için tasarlanmış bir bisiklet olup, Brompton serisindeki 16 inçlik diğer bisikletlerinin aksine daha büyük 20 inçlik jantlara sahip. Daha büyük tekerlekler katlamanın o kadar derli toplu olamayacağını düşündürür. Ancak bisikletin yine de aynı benzersiz şekilde katlanması onu en küçük katlanır 20 inçlik bisiklet yapmakta.


Dişli geniş lastikler ve hidrolik disk frenler ile donatılmış olan 4 vitesli bisiklet, daha uzaklara gitmek isteyen, işe gidişler veya hafta sonu turları için ideal. Bisiklet, farklı kadro şekli sayesinde arazi sürüşü için ayarlanmış geometriye sahip; küçük, orta ve büyük boyutlarda. Ön çatalda ve kadroda matara kafesi yuvaları da mevcut. Daha uzun sürüşler için avuç içlerine destek veren yeni Ergon elcikler bulunmakta.


Bagaj ve çamurluk takabilir, çanta taşıyabilir, su matarası ekleyebilir, hatta alet çantanızı kadronun içine sığdırabilirsiniz. Ve orijinal Brompton katlamasıyla G Line 20 saniyeden kısa sürede derli toplu, kilitli bir pakete dönüşür. Trenlere biner, araba bagajlarında seyahat eder, küçük alanlarda (tek kişilik çadırlar dahil) saklanır. Olasılıklarla dolu bir dünyada G Line her yere giden tek bisiklet rotanızdır.


Arka Tekerde Destek Gücü

 

G Line Electric, 5 saatlik şarj süresine sahip 345 Wh batarya ile çalışır. Batarya, kabloları kadro içinden geçerek arka teker göbeğindeki 3 kademeli destek ünitesini çalıştırır. Batarya, 5 saatlik tam şarjla 30-60 km menzile sahip olup bir Brompton uygulamasına bağlanır. Bataryanın konumu bisiklete daha fazla denge ve kararlılık sağlayarak arazide daha iyi sürüş olanağı vermekte.


Kadro Boyu

 

Küçük (S): 152-168 cm

Orta (M): 168-183 cm

Büyük (L): 183-198 cm

 

Bagaj Seçenekleri

 

G Line Electric, sürüşünüze daha fazla ekipman, yiyecek ve su götürmek istemeniz durumunda genişleme fermuarları bulunan 4 litrelik bir akü çantasıyla birlikte gelir. Çanta, kadronun ön taşıyıcı bloğuna takılır, bir taşıma kayışı ve iki harici yan nokta içerir. Bunun dışında daha büyük 20 litrelik bir G Line çantası da seçenekler arasında bulunmakta.


Standart G Line Elektrikli Bisiklet, reflektörlü Continental Urban 50 mm lastiklere sahip. Kahverengi yanaklı Schwalbe G One lastikler ise seçenekler arasında yer almakta.

 

2025’de pazara çıkacak olan G Line Electric 4000 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı açıklanmış. 

Condor, Brompton








Katkıları için Erim’e teşekkürler. 













İlginizi çekebilir Mermi ile hedef arasındaki düz çizgi: Line of Sight, Bambunun maceralı uzun yolculuğu, Why We Cycle