19 Ağustos 2022

Byqee; e-Bisiklet Dönüşüm Kiti


Günümüzde artan e-mobilite alanındaki gereksinimi karşılamak üzere sunulan seçenekler arasında Byqee markasını da görmekteyiz. İstanbul merkezli bu firmanın özelliği, standart bisikletleri elektrikli bisikletlere dönüştürme kiti üretmesi.

 

Byqee’nin dönüşüm kitini kurmak için herhangi bir ustalık gerektirmiyor. 20-28″ jant ve 74-100 mm çatal genişliğinde olan herhangi bir bisikleti Byqee kutusundan çıkan 4 ekipman ile elektrikli bisiklete dönüştürebiliyorsunuz. Kit, elektrik motorlu ön tekerlek, batarya paketi, askı ve gaz kolundan oluşuyor.

 

Elektrikli dönüşüm kitini kurmak için öncelikle bisikletinizin ön tekerleğini elektrik motorlu tekerlek ile değiştirmeniz gerekiyor. Sonrasında ise askı ve gaz kolunu gidona takıyorsunuz. Son olarak yapmanız gereken ise batarya paketini askıya yerleştirmek, bu adım ile kurulum tamamlanmış oluyor.


Byqee’nin batarya paketi şarj etmek için kolaylıkla yerinden çıkarılıp takılabiliyor. Söz konusu batarya paketinin ağırlığı 1,2 kg ve 3 saatte tam şarja ulaşmakta. 250 vat gücünde bir elektrikli motor sunan Byqee, bisikletinizin yokuş ve engebeli yollarda daha konforlu bir sürüş deneyimi sunmasını da vadediyor.

 

Byqee iki farklı elektrikli dönüşüm kitine sahip, ‘V21’ ve ‘V21+Ekstra Batarya’. Bu kitlerin arasındaki tek fark ise batarya paketinin büyüklüğü. ‘V21’ yaklaşık 30 km varış (uzaklık) sunarken, ‘V21+Ekstra Batarya’ modeli ise 60 km varış sunuyor. Tabii ki varışın, kullanıcının ağırlığı ve sürüş şekline göre değişiklik göstereceğini unutmayalım.

 



Byqee






Katkıları için Kaya’ya teşekkürler.

 

 




İlginizi çekebilir Alba