28 Temmuz 2022

Alba


Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri, insan elektrikli melez ulaşım araçlarına odaklı, her bir bileşeninin özel olarak tasarlanarak/seçilerek test edildiği ve optimum bileşen birlikteliğinin sağlandığı elektrik dönüşüm kitleri ve elektrikli bisiklet ürünleriyle, müşterilerine ulaşılabilir ve kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen, özgün bir mühendislik firmasıdır.

 

Alba, 2010’lu yılların başından bugüne kadar batarya teknolojileri, enerji depolama, elektrikli ulaşım araçları, yenilenebilir enerji kaynakları, Ar-Ge, akademi gibi alanlarda çalışmış mühendis bir ekip tarafından kurulmuştur. 2014 yılından itibaren yer aldığı sektörde, Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri ismiyle çalışmalarına devam etmektedir.

 

ALBA’da iş fikrimiz iyi tasarımlı, kullanışlı ve kaliteli elektrikli ulaşım araçlarını olabildiğince çok kişinin alabilmesi için düşük fiyatlarla sunmaktır. Bu nedenle, Üretici-Distribütör - Bayi - Kullanıcı şeklinde olan geleneksel dağıtım kanalı şekli kullanmıyor, üreticiden son kullanıcıya direkt satış yapıyoruz. Bu, son kullanıcının en iyi fiyatlarla en iyi ürünü satın almasını sağlıyor.