1 Mayıs 2021

Köpek severler ve iz sürücüleri: Shimano’nun videosu e-bisikletçilere ve köpek sahiplerine esin oluyor


Shimano, tüyleri diken diken etme garantisiyle köpeklerin soluk kesici görüntülerini sunuyor.

 

Eğlenceli patikalar, heyecan verici ağır çekimler ve uzunca bir yayın. Elbette konu köpekler! Bunu doğru okudunuz. Shimano, yeni bir videoda biraz farklı bir bisikletçi öyküsü anlatıyor. Ön planda bisikletçilerin en iyi arkadaşı. 

 

Hızlı, tempolu, aksiyon dolu hüzünlü bir öykü

 

Video, öyküyü yaşlanan bir köpeğin bakış açısından anlatıyor ve aksiyon dolu sahneler arasında tüylerinizi diken diken ediyor. Yaşlı bir dişi köpek, iz süren yaşamından söz eder. Dört ayaklı dostlarımızın enerjisi, neşesi ve bağlılığı ile ilgili. İlk başta kulağa biraz tuhaf gelse de, öykü durgun ve hüzünle anlatıldığı gibi, ara sahneler çok hızlı ve çılgınca başlıyor.

 

Altı köpek, kendilerinin ve sahiplerinin neler yapabileceğini gösteriyor. Bazen sahibi izin peşinde, bazense köpek iki boy öndedir. Az rastlanır çekimler. Köpeklerin uzayan gövdeleri ve sürtünen tüylerinin uçurduğu küçük taşlar, genelde tekerlerin neden olduğu sıçratmalar.

 

Patikadaki en iyi yaşam

 

"Patikadaki yaşam, var olan en iyi yaşamdır." - Bu ilkeyi videodan hemen sonra Shimano'dan edinirsiniz. Özellikle güzel olan, hiçbir ürünün ön planda olmaması; insanlar, köpekler ve bisikletler arasındaki ilişki. Bu video herhangi bir tanıtıma gereksinim duymuyor, ancak daha da fazla tanıtım yapıyor.