14 Mayıs 2013

Kamil Koç - 4

Son bisiklet turumuzda, İstanbul-Edirne-Gelibolu-Bandırma, yaşadığımız bir trafik sorununa Kamil Koç yetkililerinin gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederiz.








Begin forwarded message:
From: Erhan GÜLER
Subject: İletiniz hk
Date: 13 Mayıs 2013 17:54:54 GMT+03:00
To: 

Sayın DORSAY;
İletiniz ekli dosyada yer almaktadır.
Bilginize sunar iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla.

Erhan GÜLER
Birim Yöneticisi
Operasyon Destek ve Denetim Bölümü

KÂMİL KOÇ OTOBÜSLERİ A.Ş.
İnönü Caddesi Kamil Koç İş Merkezi No: 16 Kat: 4  BURSA
Tel:  +90 224 224 25 11 Faks: +90 224 222 98 98  GSM: +90 530 462 13 75
E.Posta: erhan.guler@kamilkoc.com.tr    www.kamilkoc.com.tr





Sayın Mustafa Hüsnü DORSAY,


Sayı: G.M.-O.D.D.05-2013-138587
Konu: Tespitleriniz Hk.                                                                  13.05.2013


Genel Müdürlüğümüz ile paylaşmış olduğunuz iletiniz tarafıma ulaşmış, şikâyet ve öneri konularınız tarafımca ilgili birim yöneticisi arkadaşlarımla birlikte incelenerek ivedilikle işleme alınmıştır.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’nin kurumsal kimliği ve ilkeleriyle bağdaşmayan uygulama ve davranışların bizleri son derece üzdüğünü, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışını öncelikli görev bilen yönetimimizin daha önceden alınmış izlekler doğrultusunda tüm personellerimiz çalışmaları gerçekleştirmek ile yükümlüdür ve bu doğrultuda gereken bilgilendirilmeler sağlanmaktadır.

Yılların deneyimini müşterilerimizin beklentileriyle kaliteli hizmete dönüştürme çabalarımız sizlerin güven ve destekleriyle devam edecektir.

Dikkatimize sunduğunuz hususlar ile ilgili tekrar teşekkür ediyor, yolculuklarınızda uzun yıllar sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum.

Saygılarımla.

Erhan GÜLER
Kamil Koç Otob. A.Ş.
Operasyon Destek ve Denetim Bölümü
Yolcu İlişkileri Birim Yöneticisi






Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.
  
Sayın Yetkili,
Şirketinizin bisiklet dostu olması tercih sebeplerimizin başında gelmekte. Bu konudaki desteğinizi her zaman takdir ediyor, diğer firmalara örnek olmasını temenni ediyoruz. Bunun için şirketinizi kutluyor, desteğinizin gelişmesini diliyoruz. Ancak son bisiklet turumuzda yaşanan bir olay, bisiklet desteğinin sadece otobüslerde taşınmasıyla sınırlı kalmayıp, yoldaki bisikletçilere de saygı gösterilmesi gereğini hatırlatmamı zorunlu kıldı.

Şöyle ki: 26 Nisan 2013 Cuma günü saat 13 gibi Lapseki-Biga yolu ortasına denk gelen bir bölgede bisikletimle seyir halindeyken yanımdan geçen bir Kamil Koç otobüsü beni neredeyse seleden atacaktı. O kadar yakın geçti ki rüzgarı bisikleti savurdu. Bir kere araçlar bisikletçinin en az 3 metre uzağından geçmesi gerek. Koca otobüsün açtığı hava koridoru beraberinde bir vakum da oluşturur. Bu da bir bisikleti rahatlıkla yerinden oynatır. Bir de sürat varsa otobüste.

Bu konuda şoförlerinizi, personelinizi uyarın ve eğitin lütfen. Zahmet edip frene bassınlar, beklesinler ve karşı şerit müsait olunca bisikletliyi sollasınlar. Yoksa geldiği süratle bisikletçinin dibinden teğet geçip hayatını tehlikeye sokarak ve alay edercesine araç kullanmasınlar. 

Saygılarla,

Mustafa Dorsay
İstanbul

Not: Maalesef aracın plakasını alamadım, kendimi kurtardığıma şükrettim.


 Diğer yazışmalar Kamil KoçKamil Koç 2Kamil Koç 3