21 Ekim 2011

Garmin Edge 200: hesabını bilenlere GPS'li bisiklet bilgisayarı

Garmin'in Edge 500 ve 800 modelleri oldukça iyi GPS bilgisayarları ama bayağı da pahalılar. Edge 500, fazla özelliklerinden arındırılarak Edge 200 yaratılmış. Bu yeni modelin fiyatı 500’den 100 $ daha düşük.
Navigasyon fonksiyonu, hatta sporcunun pedala bindirdiği güç, nabız ve kadans bilgileri yok. Yine de Edge 200 ile bisiklet gezilerinizin haritasını çıkartıp, USB üzerinden bilgisayarınıza aktarıp, bunları Garmin Connect üzerinden diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz. Ek donanım ve karmaşık bir kurulum gerekmeksizin hız, uzaklık, harcanan kalori ve zaman gibi temel bilgileri alabilir, neredeyse 130 saatlik bellek ve 14 saatlik pil ömrü sayesinde oldukça uzun süre pedallayabilirsiniz.
Kalibrasyon gerektirmeyen, kolaylıkla bir bisikletten diğerine takılan ve her türlü hava şartında kullanılabilen 57 gr’lık Edge 200, yüksek hassasiyette bir GPS alıcısı.
Edge 200 kullanıcıları, uzaklık, zaman veya yakılan kalori için uyarı değerleri belirleyerek daha kolay ve eğlenceli bir yolla hedeflerine ulaşabilme olanağına sahip.
Garmin’in bu son modeli ABD’de 150 $’a satılıyor.

Kaynak: Engadget, Garmin



İlginizi çekebilir Garmin Edge 500, Bisiklet ve Müzik