12 Aralık 2017

Bisiklete binmek de tahrikmiş!


CHP'li Şerafettin Turpcu, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ın gayrı resmi korumalığını yapan S.K.’nın kadınlara sözlü fiziksel saldırıda bulunduğunu iddia ederek çok sert tepki gösterdi...


















"Hepinizle hesaplaşacağız...”

S.K.’nın hak ettiği cezaya çarptırılması gerektiğini söyleyen CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, S.K.'nın, “Filyos’ta kadınların bisiklete binmesini istemiyoruz. Bisiklete binerek herkesi tahrik ediyorsunuz. Evli kadınsın, utanmıyor musun” dediğini belirtti. Turpcu, S.K.'nın, kendisine tepki gösterenlere ağır hakaretlerde bulunduğunu, kendine itiraz eden G.G.’nin ise boğazını sıkıp, “Buralar bizden sorulur, buranın ağası biziz. Hepinizle hesaplaşacağız. Kocanla da görüşeceğiz” dediğini ifade etti.

“Bu meczubu kim sokağa salmıştır”

Turpcu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “En büyük ahlaksızlar, ahlak bekçisi olmaya heveslenen tiplerdir. Zaten bunların, kendi dünyalarının nasıl olduğunu ortadadır. Kadınların nasıl giyineceğine, nasıl hareket edeceğine, yaşantısına, ne yapacağına, ne yapmayacağına bu mahluklar karar veremez.

Türkiye’de kadına yönelik fiziksel ve sözlü şiddet bir türlü önlenemeyen bir hal aldı. Bu tip hastalıklı ruh ve kafa yapısına sahip insanlara hak ettikleri ceza verilmediği için bunlar yüz buldular, şımartıldılar. Önlem alınmazsa, bu tip kendini ahlak savunucusu yerine koyan ve etrafına saldıran yeni kişiler türeyecektir. Bunlara meydan verilmemeli.

Buradan soruyorum, bu ilkel kafa, bu sapık hangi akıl hastanesinden kaçmıştır? Bu akıl hastasının arkasında kimler var? Bu meczubu kim sokağa salmıştır? Buradan Sayın Cumhuriyet Savcılarına sesleniyor, yargıyı göreve davet ediyor, bu sapığın hak ettiği cezaya çarptırılmasını talep ediyorum. Bu konunun takipçisi olacağım.”


Zonguldak’ta Filyos Belde Belediye Başkanı Ömer Ünal, korumasının sahilde bisiklete binen kadınları taciz ettiği iddiaları üzerine özür diledi.
Diken 04.02.2018