21 Aralık 2019

Dinozorlar Buluşması – 20

İstanbul, Türkiye (AjansTeker) – Yıl bitmeden bir araya gelen Dinozorlar, 20 Aralık 2019 Cuma günü Beşiktaş Deniz Müzesi Kafeteryasında toplandılar. 809 yaşındaki Dino'lar; Beykoz Belediyesi’nin yeni bisiklet takımı, makam aracı yerine bisiklet kullananlar, Belgrad Ormanı’nda yola çıkan yaban domuzu, Tayland’da bisiklete binmek ve masaj yaptırmak, Bulgaristan, İzlanda ve Bangkok izlenimleri, otobüslerin önündeki taşıma araçlarından şikayetçi İETT şoförleri, 'Katlanır’la otobüse nasıl binilir, ‘Custom made’ bisikletler, Filibe ve Fethiye bisiklet turları, at balesi, bira imalatı, 4 bisiklet+1 kano+1 çadır eve nasıl sığdırılır, Marmaris’te yüzme, Ankara’da ‘chromoly’ ile ev-iş arası, Şubat yemeği nerede olsun, Kürtçe dersleri, akülü mü... gibi konuları, mekandaki yüksek müzik sesine karşın keyif içinde paylaşarak, iyi yıllar dilekleriyle bir sonraki toplantıda buluşmak üzere sözleşerek ayrıldılar.
(Soldan sağa) Cenap Duru (72), Mustafa Erk (64), Levent Çalış (66), Bülent Yamaner (70), Mustafa Dorsay (68), Haluk Okur (65), Hakkı Terzibaşıoğlu (88), Osman Gençtürk (49), Hasan Ayrım (66), Osman Başaran (30), Orhan Dıramca (65), İhsan Akyürek (61), Mehmet Halıcıoğlu (55)



Dinozorlar: 60 yaşını dolduranlar “YavruDinozor” statüsüyle abilerinin (abla henüz olmadığından) aralarına katılıp büyümek için 5 yıl bekledikten sonra 65’inde “Dinozor” olurlar. 10 yıl daha olgunlaşıp 75’inde “BabaDinozor”, 85’inde ise “BüyükbabaDinozor” olarak devam eder ve 95’lerinden sonra “EnbüyükbabaDinozor” olarak yaşamlarını sürdürürler...