19 Mart 2021

Kent ve Bisiklet


Kocaeli Haber - İzmit Rotary Kulübü'nün katkılarıyla 17 Ağustos depreminde yaşamını kaybeden Sabri Yalım anısına F. Yavuz Ulugün'ün hazırladığı "Kent ve Bisiklet" adlı kitap yayınlandı. Pandemi döneminde evlerinizde keyifle okuyacağınız kitap İzmit hatıraları ile dolu olacak. 
Kentimizin yakından tanıdığı tarihçi ve araştırmacı F. Yavuz Ulugün, bugüne kadar İzmit ve Kocaeli hakkında kentimizin tarihine katkı sağlayacak kalıcı eserler bıraktı. 
Ulugün, pandemide keyifle okuyacağınız "Kent ve Bisiklet" adıyla çıkardığı kitabının tanıtımını yapmaya hazırlanıyor.

 

İzmit Rotary Kulübü’nün Desteğiyle

 

İzmit Rotary Kulübü 2020-2021 Dönem Başkanı Mehmet Özel yaptığı açıklamada: “Varlığımızın Nedeni; Kendinden Önce Hizmet” sloganını kendine amaç edinmiş olan İzmit Rotary Kulübü’nün çok değerli üyesi F. Yavuz Ulugün’ün rahmetli üyemiz Sabri Yalım’dan almış olduğu bayrağı daha ileri taşıyarak topluma kazandırmış olduğu bir çok esere ilaveten, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde boş durmayıp bir çalışmaya daha imza atmıştır. Bir solukta okuyup, geçmişle günümüzün yollarında bisiklete bineceğiniz, kendinizi İzmit tarihinin çeşitli sayfalarında bulacağınız, çok güzel kısa hikâyelerle beraber keyif alacağınız “Kent ve Bisiklet” kitabının hayata geçirilmesinde İzmit Rotary Kulübü olarak bir tuğla da biz koyup İzmit Rotary Kulübü'nün 36. eserin yayınlanmasına vesile olmaktan büyük gurur ve onur duymaktayız dedi. Özel; Değerli üyemiz ve sevgili dostumuz F. Yavuz Ulugün’ü, bu değerli eseri topluma kazandırdığından dolayı yürekten kutlarken hemşerilerimiz ve bu spora gönül verenlerin hoşuna gideceğini umar, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

 

BugünKocaeli







Katkıları için Filiz’e teşekkürler.
















İlginizi çekebilir bisikletle Türkiye: Kazdağları, Tarihin ve Doğanın Beşiği Ağrı Dağı, İstanbul Bisiklet Rehberi: Sana Dün Bir Seleden Baktım Aziz İstanbul