12 Temmuz 2024

DJI Avinox Drive System


Drone ve kamera teknolojisinde küresel lider olan DJI, beklenmedik ama heyecan verici bir gelişmeyle, Eurobike 2024'te sürüş sistemini -DJI Avinox Drive System- tanıtarak elektrikli dağ bisikleti (eMTB) pazarına giriş yaptı. Bu cesur hareket, motor ve akü teknolojisi uzmanlığından yararlanarak DJI'ın eMTB performansında devrim yaratma tutkusunu anlatmakta. Avinox Drive System, sürücülere güçlü, verimli ve akıllı bir sürüş deneyimi sunmaya hazırlanıyor.


 

Özellikleri

 

DJI tarafından geliştirilen Avinox Drive System, etkileyici güç çıkışı, kompakt tasarımı ve gelişmiş akıllı özellikleriyle eMTB deneyimini geliştirmek için tasarlandı. Yalnızca 2,52 kg ağırlığındaki sistemin yüksek torklu tahrik ünitesi, 105 Nm'lik müthiş bir tork sunarak sürücülerin en dik ve en zorlu arazilerle kolayca başa çıkabilmesini sağlamakta.


 

DJI, öncelikle drone'ları ve kamera stabilizasyon sistemleriyle tanınsa da eMTB pazarına girişi, teknolojik yeteneklerinin stratejik ve mantıksal bir uzantısıdır. DJI Kurumsal Strateji Direktörü Christina Zhang: "Pil yönetimi, motor geliştirme ve makine mühendisliğindeki derin uzmanlığımız, doğal olarak bizi Avinox Drive System’ini yaratmaya yönlendirdi. Bu girişim, teknolojik mükemmelliğimizi açık hava sporları arenasına taşıyarak sürücüler için eMTB deneyimini geliştirmemize olanak sağlıyor."


 

DJI Avinox Drive System’in göze çarpan özelliklerinden biri, sürüş koşullarına göre desteği otomatik olarak ayarlamak için çoklu sensör füzyonunu kullanan –Smart Assist Algorithm- Akıllı Yardım Algoritmasıdır. Sürücüler dört standart mod arasından seçim yapabilmekte: AutoEcoTrail, Turbo ve fazladan güç için ek Boost modu. Bu akıllı sistem, çeşitli arazilerde optimum performans ve verimlilik sağlamakta. Avinox Drive System iki yüksek enerji yoğunluklu batarya seçeneği sunmakta: 600 Wh ve 800 Wh. GaN 3x hızlı şarj teknolojisine sahip 800 Wh batarya, yalnızca 1,5 saatte %75 şarja ulaşarak minimum kesinti süresi ve uzun sürüş maceraları sağlamakta. Bu hızlı şarj özelliği, uzun menzilli performans arayan sürücüler için önemli bir avantajdır.


 

Sistem, bisiklete entegre edilmiş 2 inç OLED dokunmatik ekrana sahip. Bu da sürücüler için etkileşimli bir merkez sağlıyor. Avinox uygulaması aracılığıyla kullanıcılar, destek seviyelerini özelleştirmek, gerçek zamanlı bisiklet durumunu izlemek ve bisiklet güvenliği ve veri kaydı gibi akıllı özelliklere erişmek için akıllı telefonlarını bağlayabiliyor. Bluetooth bağlantısına sahip kablosuz iki mod anahtarı, karmaşık olmayan bir gidon kurulumu sunarak sürüş deneyimini geliştirmekte.

 

 

Daha fazla bilgi için Avinox








İlginizi çekebilir Stromer ST7, e-Bisiklet Reklam Sansüründen Sonra: VanMoof’dan Araba Karşıtı Yeni Video, Pedersen Bisikleti