14 Haziran 2022

Sun Trip 2022: Bir yıl içinde üç proje

 

Kasım 2021'deki son bültenden bu yana dünya yine değişti. Güneş Yolculuğu'nda birçok kez tanıdığımız Doğu'nun yolları savaştan bunalmış durumda. Bu şiddet saldırısı bizi bunaltıyor. Yıkılan binlerce hayatı, kaybolan gülümsemeleri ve elbette orada tanıştığımız insanların acılarını düşünüyoruz. Bu saldırı kabul edilemez.

 

Bunu söylemek için henüz erken olsa da Sun Trip özel bir Ukrayna projesine hazırlanıyor. Bunun 2023 gibi bir tarihte gerçekleşmesini umuyoruz. Yetkili makamlarla yapacağımız görüşmelerin ardından konu hakkında ayrıntılı bilgi verilecek.

 

Bu arada Güneş Yolculuğu’nun 2022 yılı, maceralarımızın bölgesel düşüş stratejisinin pekiştirilme yılı olacaktır. Dünya, çok uzaklara gitme özgürlüğünü daha az sunduğundan, Güneş Yolculuğu konseptini dünyanın güneş bisikletine uygun bölgelerinde uygulamaya devam ediyoruz. 

 

Aşağıda yılın üç projesi hakkında bilgi bulabilirsiniz: 

 

-      Sun Trip California, 4 Haziran Cuma günü sona eren bir deneme sürümü. 

 

-       Yılın en büyük etkinliği olan Sun Trip Alpes, 17 Haziran - 9 Temmuz 2022 tarihleri arasında Grenoble'dan Lyon'a düzenleniyor. 

 

-       Korsika'da 2019 ve 2020 yıllarında başlatılan projenin bir evrimi olan Korsika-Sardegna Güneş Yolculuğu’nun eylül ayı sonunda yapılması planlanıyor. 













Muhteşem Sun Trip Europe 2021'i yeniden yaşamak için, size o zamanki görüntü ekibimiz Sophie Planque ve Jérémy Vaugeois tarafından yönetilen bu 13 dakikalık film bize duygu ve karşılaşmalardan oluşan eşi benzeri görülmemiş bir Avrupa macerasının öyküsünü anlatıyor.